Alimentele care provoacă arsuri la stomac trebuie evitate! Iată lista acestora

  • Pin It

Stilul de viață dezorganizat și stresul pot provoca arsuri la stomac. De asemenea, un alt rol important îl are alimentația. Iată ce produse te pot împinge la o asemenea afecțiune!

Arsurile la stomac sunt cauzate de cantitatea mult prea mare de acid din stomac sau de alte tulburări digestive. Chiar dacă nu este o boală gravă, este bine să știi care sunt produsele care le provoacă, astfel încât să le previi. Unul dintre cele mai periculoase produse este ciocolata. Aceasta, consumată în exces, poate declanșa refluxul acid din cauza conținutului ridicat de grăsimi și stimulenți.

Cafeaua se află pe locul doi. Puterea sa energetică, împreună cu antioxidanții, reprezintă o opțiune excelentă pentru începerea unei zile de lucru lungi. Cu toate acestea, deoarece aceasta este una dintre principalele surse de cofeină, persoanele care suferă de arsuri la stomac ar trebui să o evite. Această substanță stimulatoare slăbește supapele care mențin acizii stomacului în stomac.

De asemenea, conform clickpentrufemei.ro, condimentele picante, cartofii prăjiți, dar și băuturile carbogazoase provoacă arsuri la stomac.

Articol vizitat de 49 oriLeave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *