Doliu – a murit fondatorul şi fostul director al Fox News. Demisionase în urma unui MEGA SCANDAL

  • Pin It

 Soţia sa, Elizabeth, a făcut anunţul în această dimineaţă.
 
“Sunt profund întristată şi am inima frântă, când anunţ că soţul meu, Roger Ailes, a murit în această dimineaţă”, a spus aceasta.
 
”Roger a fost un soţ iubitor cu mine, un tată minunat fiului nostru Zachary, şi un prieten loial pentru mulţi oameni. De asemenea, era un patriot, profund recunoscător să trăiască într-o ţară care i-a oferit atâtea oportunităţi pentru a munci din greu, pentru a se ridica şi a oferi înapoi. În timpul carierei sale, care s-a întins pe mai bine de cinci decenii, munca sa în divertisment. politică şi ştiri – a afectat vieţile a milioane de oameni. Deci chiar dacă îi deplângem moartea, îi celebrăm viaţa”, a mai spus soţia lui Ailes.
 
Roger Ailes a lucrat la Fox News timp de 20 de ani, iar în tot acest timp a reuşit să transforme reţeaua conservatoristă în cel mai de succes canal de televiziune din istorie.
 
După ce a muncit două decenii în cadrul televiziunii, Ailes şi-a dat demisia anul trecut, în iulie, după presupuse acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa mai multor colege de-ale sale, printre care prezentatoarele Gretchen Carlson şi Megyn Kelly.
 
Roger a negat orice fel de acuzaţii pe marginea acestui subiect.

Articol vizitat de 4 oriLeave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *