E copia fidelă a tatălui său! Cât de mare a crescut fiul lui Ştefan Bănică Jr. – FOTO

  • Pin It

Media Music Awards de anul acesta i-a adunat din nou laolaltă pe cei mai faimoși artiști ai momentului, fiind premiați în funcție de numărul difuzărilor la radio și Tv și a vizualizărilor de pe Youtube. Printre cei prezenți la eveniment a fost, desigur, și Ștefan Bănică Jr. dar nu a venit singur, ci însoțit de fiul său.

Radu Ștefan are 15 ani și a fost observat alături de tatăl său la Media Music Awards, fiind o prezență inedită având în vedere că celebrul cântăreț nu obișnuiește să-și expună copiii în public. Ștefan Bănică Jr. a recunoscut în trecut că nu-și menajează deloc băiatul și l-a învățat de mic să muncească din greu pentru a merita admirația fanilor și numai în cazuri excepționale îl ia cu el la concerte.

Marți seara, Radu Ștefan l-a urmat pe tatăl său în culise, fiind surprinși de fotojurnaliști. Amândoi îmbărcați elegant și pregătiți pentru seara cea mare, Ștefan Bănică Jr. și Radu nu au zăbovit la vreo ședință foto și au trecut razant printre alte vedete prezente la eveniment.

Sursa: click.ro

Articol vizitat de 145 oriLeave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *