Iarnă în toată regula în ţară! Ninsori, lapoviţă şi vânt puternic. HARTA cu cele mai afectate zone

  • Pin It

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, o informare meteo de ninsori abundente şi intensificări ale vântului.

Potrivit ANM, în intervalul 21 noiembrie, ora 03:00 – 22 noiembrie, ora 18:00, se vor semnala ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului la munte, lapoviță și ninsori în nord-vest și centru.

În intervalul menţionat, la munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60…80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

În nord-vestul și centrul țării vor predomina ninsorile, în general slabe cantitativ, cu precădere în cursul zilei de marți (21 noiembrie) și în noaptea de marți spre miercuri (21/22 noiembrie).

La munte, în special la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări în după-amiaza zilei de luni (20 noiembrie) și în prima parte a nopții de luni spre marți (20/21 noiembrie), cu rafale de peste 90…100 km/h.

Articol vizitat de 86 oriLeave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *