Polițist agresat în Tulcea, după ce omul legii a încătușat un șofer. IGPR a deschis o anchetă

  • Pin It

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) a dispus efectuarea unei anchete interne la IPJ Tulcea, după ce un polițist a fost filmat în timp ce imobiliza un șofer pentru că a parcat pe trecerea de pietoni. Polițistul a fost huiduit, înjurat și lovit, iar la un moment dat, el se apără cu pistolul de persoanele recalcitrante.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan, conducerea IGPR a dispus efectuarea unei anchete interne la IPJ Tulcea după ce un incident a fost postat pe reţelele de socializare.

„Referitor la imaginile apărute în spaţiul public, şeful Poliţiei Române a dispus conducerii IPJ Tulcea să demareze urgent verificări interne. De asemenea, o echipă de specialişti ai Direcţiei Control Intern din cadrul Politiei Romane a fost trimisă sa verifice modul de organizare a activităţii la nivelul IPJ Tulcea”, a declarat, Georgian Drăgan.

Pe imagini se observă cum poliţistul, care intervine singur, îi pune cătuşele unui şofer care ar fi parcat autoturismul pe trecerea de pietoni. La un moment dat, şoferul cade pe trotuar şi atunci începe scandalul.

”Lasă-l, măi, că până la urmă nu a omorât om, a parcat pe trecerea de pietoni”, i-a reproşat unul dintre martori, în timp ce ceilalţi îl injură pe poliţist şi solicită să fie trimisă la faţa locului o ambulanţă.

După ce a primit o palmă de la una din persoanele prezente, poliţistul a încercat să se apere cu pistolul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea a precizat că în momentul de față nu poate să ofere informații despre incident.
Videoclipul poate fi văzut mai jos.

Articol vizitat de 5 oriLeave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *