Povestea fascinantă a celui mai premiat inventator român

  • Pin It

Ion Davidoni este unul dintre cei mai premiați inventatori români. Cu zeci de premii naționale și internaționale obținute la concursurile de inventică, Davidoni este o persoană care continuă să inoveze, aducând sute de obiecte create de el.

”Nu pot să stau să nu lucrez. Acesta e harul meu. Poate să-mi ia cineva mașina, casa, totul, dar harul de a face invenții nu poate să mi-l ia nimeni”, spune timișoreanul ori de câte ori are ocazia.

Multe dintre invențiile sale sunt obiecte care contracarează efectele poluării asupra corpului omenesc și sunt persoane care susțin că s-au vindecat de anumite boli datorită lui Davidoni și a invențiilor sale.

Posesor al unor invenții revoluționare, care au făcut mare vâlvă, în anii trecuți, că pantofii antistres, hușa și ecranul de telefon care reduc radiațiile, sutienul vibrator care le ferește pe femei de cancerul la sân sau îngrășământul magnetic, Davidoni susține că a pus bazele unui nou tip de medicină: medicină vibrațională.

„Sunt sigur că prin inventarea acestor „medicamente vibraționale”, care acționează pe informația care duce la boală, am pus bazele medicinei vibraționale. De exemplu, de ce s-au îmbolnăvit rinichii? De vină este meridianul vezicii urinare, că de acolo primim energie la rinichi. E cel mai lung meridian din corp, care trece prin creier și se blochează din cauza stresului și a poluarii”, spune inventatorul, potrivit știrilekanald.ro.

Astfel, o masca inventată de Ioan Davidoni promite să revitalizeze funcțiile rinichilor, să îmbunătățească funcțiile sexuale sau să echilibreze pulsurile energetice. Centura magnetică, produsă de Davidoni, este un alt obiect care promite să înlăture oboseală, să combată durereile lombare și abdominale.

În urmă cu mai mulți ani, Ioan Savidoni a descoperit și îngrășământul magnetic, cu ajutorul căruia a reușit să obțină „cel mai mare spic de grâu din lume”. Americanii au plătit bani grei marilor universități pentru a ajunge la rezultatele romanului, care își promovează produsele chiar pe site-ul sau. La început, îi părea rău când vedea că invențiile sale cu care ajungea la târgurile internaționale erau furate de alții din străinătate.

„Am suferit mult când am văzut că ideile mele sunt puse în practică de alții. Un călugăr mi-a spus: „Să va fure lumea toate invențiile, trudă dumneavoastră e contorizata la Dumnezeu“. Multe le-am dat și pentru a le face mai populare, altele doar pentru a face bine”, a povestit Davidoni.

Articol vizitat de 19 oriLeave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *