Sfârșit de coșmar pentru minivacanța de 1 decembrie. Traficul, PARALIZAT pe drumurile din țară

  • Pin It

Traficul rutier dintre Rucăr și Bran pe Drumul Național 73 este blocat duminică după-amiază. Coada de mașini blocate ajunge la 20 de kilometri.

Totodată, circulația este îngreunată, duminică, pe Drumul Național 1, între Predeal și Bușteni și între Posada și Comarnic.

Potrivit Centrului Infotrafic,  la ora 10,30, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane către Capitală, se circulă îngreunat pe DN1, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Posada şi Comarnic.

Valorile de trafic sunt în creştere şi este de aşteptat ca în orele următoare acestea să fie din ce în ce mai ridicate, având în vedere numărul foarte mare de turişti care se întorc duminică de la munte, indică IGPR.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi ruta ocolitoare de pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti, unde momentan valorile de trafic sunt reduse. Totodată, se recomandă conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să adopte permanent o conduită preventivă la volan, circulând cu atenţie sporită, se mai arată în comunicat.

Articol vizitat de 7 oriLeave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *