Tragedie în Satu Mare: Un copil și doi adulți, decedați în urma unui accident rutier

  • Pin It

Potrivit unui comunicat al IPJ Satu Mare transmis, vineri, încă nu se cunosc cauzele producerii accidentului în care un bărbat de 29 de ani şi fiul său de un an şi patru luni, precum şi un alt şofer, de 53 de ani, din Răteşti, au decedat, scrie Mediafax.

„Din motive neelucidate încă, două autoturisme care circulau din sensuri opuse, au colizionat frontal. Unul dintre autoturisme a fost condus de către un bărbat de 53 de ani din Răteşti, care, în urma impactului, cu toate eforturile depuse de echipajele SMURD, a decedat. Cel de-al doilea autoturism era condus de către un tânăr de 29 de ani din comuna Hida, judeţul Sălaj şi care era însoţit de o femeie de 29 de ani împreună cu un minor de un an şi patru luni. Din nefericire şi minorul a fost declarat decedat la faţa locului, după multe minute de resuscitare, iar adulţii au fost transportaţi în stare gravă la spital pentru îngrijiri medicale. Cu toată intervenţia medicilor, din cauza leziunilor grave suferite, şi cel de-al doilea conducător auto a decedat”, se arată în documentul citat.

Cercetările poliţiştilor sătmăreni continuă în vederea stabilirii cauzei accidentului şi a participaţiei fiecărui conducător auto la mecanismul producerii lui.

 

 

Articol vizitat de 1 oriLeave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *